2012. augusztus 24.

Ajánló 2 ... ;)

Dorina naplója: lényege a történetnek Dorina élete, és az ő napjai megfűszerezve különleges dolgokkal.. Véleményem: Nekem maga a történet tetszik, főleg, hogy imádja a Balatont, pont mint én.. De a helyesírási hibák előkerülnek szinte minden fejezetben legalább egyszer. Erre kéne figyelni, amúgy tetszik maga a dolog, meg a kinézete is jó a blognak, csak a helyesírással vannak gondjaim. Légyszíves legközelebb próbálj meg erre figyelni.. ;))

Tökéletlen Tökéletesség: a blog Nataly életéről szól, Ő egy gyönyörű lány és gazdag is és a suliban menődiák. Viszont miután apja meghal új életbe kezd és nem lesz egy tökéletes, jó gyerek! A 15 éves lány a fiúk szemében sem lesz valami nagy kihívás, akit meg kell szerezni ... Véleményem: a blogot imádom, tetszik nagyon, és a váratlan fordulatokkal teli részek néha meglepnek, de nagyon jó! Várom a folytatást.(:

Álomvilág*: Mia élete felfordul, miután bekerül a kollégiumba és a naplóját olvashatjuk blogként. Véleményem: a történet okés, csak az események furcsán telnek egymás után. És ezt a csillagozást (*) sem értem miért van meg minden.. De nem rossz a történet különben, és a kinézet sem rossz, bár valami kép lehetne a háttér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése